Werkzaamheden

Werkzaamheden

Professionaliteit en vakmanschap
leeuw

Timmerwerk

Wat betreft timmerwerkzaamheden zijn er legio mogelijkheden, te uitgebreid om te vermelden op onze website. Zoekt u iemand voor timmerwerkzaamheden in of rond uw woning? Zoek dan niet verder. Geef uw wensen door en samen met u kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

leeuw

Verbouw

Wilt u uw woning laten verbouwen? Laat ons uw verbouwing uitvoeren. Wij voeren elke verbouwing precies zo uit zoals u het wilt, en op de beste manier. Hierdoor heeft u de verbouwing snel achter de rug, met zo weinig mogelijk overlast.

leeuw

Aanbouw

Wilt u meer leefruimte middels een aanbouw van de woonkamer of uitbouw van de (bij)keuken of doormiddel van een dakkapel? Of juist iets nieuws; een nieuw te bouwen schuur, serre, veranda of tuinhuis!

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

leeuw

Renovatie

Heeft u een authentiek huis en wilt u bijvoorbeeld uw deur, raam of kozijnlijsten in oude stijl herstellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in ambachtelijk timmerwerk, hebben wij een passie voor restauratie in oude/originele staat.

Op- en uitbouwen van verschillende soorten huizen, waarbij duurzaamheid en kwaliteit natuurlijk voorop staan. Vanzelfsprekend bouwen wij volgens uw wens, maar ook in de stijl van uw huis. 

R. van Leeuwen heeft een aantal van de gerealiseerde aan-, op- en uitbouwen op de projecten pagina staan.

Wij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van badkamers. Denk hierbij aan het realiseren van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of creëren van een inloop douche of plaatsen van nieuw sanitair.

leeuw

Keukens

Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Wij plaatsen voordelig alle soorten keukens, inclusief loodgieters en elektra werkzaamheden. Op deze manier ontzorgen we u volledig. 

Een dakkapel geeft extra licht en ruimte in uw woning. Wij maken op uw zolder eenvoudig een extra slaapkamer of werkruimte. Houten dakkapel of kunststof dakkapel is geen probleem deze wordt aan de binnen en buitenkant netjes afgewerkt.

Net te weinig ruimte in uw woning? U zou ervoor kunnen kiezen een bijgebouw te laten plaatsen, zoals een garage of schuur. Deze extra ruimte in de achtertuin of voortuin is ideaal voor bergingsruimte of werkruimte. Fietsen en tuingereedschap kunt u hier netjes en droog opbergen. Uiteraard kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over de mogelijkheden.

Kasten

Een kast op maat laten maken voor uw woning of kantoor. Wij maken kasten voor u in uw woonkamer of studeerkamer. Of het nu om een traditionele kast gaat, een moderne draaideurkasten of kledingkasten met spiegeldeuren, alles is mogelijk.