Over ons

Over ons

R. (Robin) van Leeuwen Timmerwerken​
Kwaliteit en vakmanschap
Kwaliteit en vakmanschap

Dat is waar R. van Leeuwen Timmerwerken voor staat

Robin van Leeuwen heeft sinds 2000 ervaring in de bouw en heeft de stap in 2014 genomen om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf waar u terecht kunt voor verschillende werkzaamheden. Wij zijn een klein bedrijf met goede resultaten. Naast onze vakkundigheid staat persoonlijke aandacht voor onze klanten centraal. 

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt gebruik maken van ons contactformulier of ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 – 53 97 90 50. Wij staan u graag te woord.

Voor iedere klus zorgen wij voor een vakkundige en passende oplossing; wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Één aanspreekpunt

Andere vaklieden nodig voor uw project of klus? Wij hebben inmiddels goede contacten en een netwerk van andere specialisten die bij uw verbouwing nodig kunnen zijn. Wij ontzorgen u volledig en sturen bijvoorbeeld de elektricien, stukadoor of loodgieter aan en u communiceert alleen met ons. Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Maak kennis met ons

Robin van Leeuwen

Oprichter en eigenaar

Miriam
Mulder

Kantoor Baas